Pozivamo vas da se priključite Astrinom timu vršnjačkih edukatora, prijava do 20. oktobra

  Datum Isteka: 21/10/2017

  Ukoliko imaš od 18 do 23 godine i zanimaju te ljudska prava i položaj žrtava trgovine ljudima, prijavi se na besplatan trening za ASTRINE vršnjačke edukatorke i edukatore koji će voditi radionice na temu trgovine ljudima.

  Cilj vršnjačkih edukacija je da se osnovci, srednjoškolci i mladi, koji su procenjeni kao grupe u riziku od trgovine ljudima, upoznaju sa problemom trgovine ljudima, ali i načinima prevencije i zaštite kroz interakciju sa vršnjačkim edukatorima/ka.

  ASTRA

   

  Nakon selekcije vršnjačkih edukatora/ki predviđeno je da izabrani polaznici prisustvuju treningu „Mladi sa mladima o trgovini ljudima“, u periodu 30-31. oktobar, nakon koga bi počele da se sprovode radionice u osnovnim i srednjim školama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

  NVO ASTRA – Akcija protiv trgovine ljudima poziva sve zainteresovane da pošalju biografiju i kratko motivaciono pismo na adresu [email protected]. Rok za slajnje prijava je 20. oktobar.

  Pridružite nam se u prevenciji trgovine ljudima!

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here