Put u inostranstvo za 1500 dinara

Portal Mladi je za vas istraživao kuda to možete otići i potrošiti malo, baš malo novca. Put u inostranstvo za 1500 dinara zvuči nemoguće? Pročitajte da li je to baš tako.

put u inostranstvo za 1500 dinara
Put u inostranstvo za 1500 dinara zvuči kao da pričamo o nemogućoj misiji, ali kao što već znate za Tom Kruza ne postoji nemoguća misija, pa tako je i put za 1500 dinara moguć, iako svi mi nismo Tom Kruz.

Istraživali smo nekoliko načina, na koje možete otići na put za 1500 dinara. Naravno, na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara.

  1. Sajtovi sa popustima

U poslednjih nekoliko godina, ovi sajtovi su postali popularni i kod nas. Oni služe da neku robu ili uslugu, kupite sa određenim popustom, samo ako to uradite preko nekog konkretnog sajta.

I kada su putovanja u pitanju, zaista možete pronaći vrlo zanimljiv sadržaj, za veoma malo novca. Za 1500 dinara možete otići do Temišvara, banje Eržebet u Mađarskoj, Segedina, Etno sela Stanišići (Republika Srpska) ili možete posetiti Višegrad. Ako malo bolje potražite i posetite različite sajtove, možete otići i do Budimpešte ili na šoping turu u Pandorf.

Šta je ono što dobijate?

Sva ova putovanja su uglavnom bazirana kao izleti. Za tih 1500 dinara možete dobiti prevoz i usluge vodiča. Ulaznice i obrok plaćate sami, a takođe ni troškovi zdravstvenog osiguranja nisu uračunati u put za 1500 dinara.

  1. Velike turističke agencije

Kontaktirali smo nekoliko agencija i oni u svojim ponudama nemaju put za 1500 dinara. Kako smo nezvanično saznali, vrlo često znaju da napišu da se putovanje može realizovati za veoma malo novca, ali budite oprezni, jer uvek iza toga vrebaju skriveni troškovi, ispisani premalim slovima.

  1. Putovanje u sopstvenoj režiji

Pun auto prijatelja, pun rezervoar i put je pred vama! Kada idete na putovanje u sopstvenoj režiji, definitivno imate put za 1500 dinara. Naravno, u troškove je uračunat samo prevoz. No, to dobijate i ako se odlučite za prvu varijantu. Nemate vodiča, ali ne zaboravite da se svaki grad najbolje upoznaje tek onda kada upoznate njegovu dušu, tj. njegovo stanovništvo, a oni vam mogu biti sjajan vodič kroz grad. Niste vremenski ograničeni, svemu možete posvetiti onoliko pažnje koliko misite da je potrebno i naravno, uvek bolje funkcionišete sa vašim prijateljima nego sa grupom nepoznatih ljudi.

Pronašli smo nekoliko mogućnosti za vas, na vama je samo da odaberete onu koja vam najviše odgovara. Više nemate izgovor da ne počastite sebe nekim kratkim odmorom. Ako vas brine to što je kratak, ne zaboravite da sve što je lepo, traje kratko.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here