RŽD International u poseti mladim Pančevcima

RŽD International, nakon pet meseci, uzvraća posetu mladima u Pančevu koji su u julu bili njihovi gosti u Sankt Peterburgu. Šefica odeljenja za odnose sa javnošću Ruskih železnica (RŽD) Jana Baluzina, izrazila je zadovoljstvo celim projektom i ovom prilikom mališanima iz ovog grada podelila specijalne poklone.

Ruske železnice su svim osnovcima, koji su putovali u Sankt Peterburg, poklonile štampani foto album sa najinteresantnijim fotografijama sa ovog putovanja. Na ovom neformalnom druženju prisustvovali su i predstavnici organizacije Youth Time koji su bili partneri na projektu.

RŽD International
Foto: PortalMladi

Učenici su bili vidno iznenađeni i veoma zadovoljni ovim posebnim gestom i poklonom. Iskoristili su okupljanje da se prisete kako je to bilo u julu mesecu ove godine. Preneli su nam da i sada, nakon pet meseci, i dalje ne mogu da izdvoje ni jedan poseban trenutak sa ove posete. Mnogima je ovo najlepše putovanje na koje su do sada bili i nadaju se da će jednoga dana ponovo posetiti Sankt Peterburg.

RŽD International
Foto: PortalMladi

Grupa od 19 učenika iz 17 osnovnih škola iz Pančeva boravila je u Sankt Peterburgu od 13. do 17. jula 2015. godine, kako bi se što bliže upoznala sa ruskom istorijom, kulturom i načinom života. Put je organizovala kompanija „RŽD Internešenel“ („Ruske železnice“), koja realizuje projekat izgradnje i rekonstrukcije železničke infrastrukture Srbije.

Detaljan izveštaj sa putovanja pogledajte OVDE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here