Sajam srednjih škola – Savski venac

Gradska opština Savski venac uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu organizuje „Sajam srednjih škola“ za učenike završnih godina osnovnih škola 16. januara 2016. godine u trajanju od 09 – 16 časova u OŠ „Isidora Sekulić“, ulica Gavrila Principa br. 42.
Sajam srednjih škola
 
Učenici završnog osmog razreda osnovnih škola i njihovi roditelji na sajmu mogu da na vreme vide programe srednjih škola sa cele teritorije grada Beograda i da lakše donesu odluku o nastavku školovanja, odnosno, o izboru budućeg poziva.
Na „Sajmu srednjih škola“ omogućeno je učenicima srednjih škola i njihovim profesorima da u posebnim izložbenim prostorima prikažu informativni materijal o svojim školama, odnosno o zanimanjima i obrazovnim profilima koje nudi njihova škola.
 
Ova manifestacija u organizaciji opštine Savski venac sa uspehom funkcioniše već nekoliko godina za redom, i izaziva sve veću pažnju dece i roditelja. 
Zato ovim putem pozivamo sve učenike osmog razreda i njihove roditelje, sa teritorije čitavog Beograda, kao i sve ostale učenike koji su pri kraju osnovnog školovanja, da tokom vikenda posete ovogodišnji „Sajam srednjih škola“. Saznaće nešto novo o srednjim školama i njihovim obrazovnim programima, videće da postoji neko njima novo interesantno zanimanje, i dobiti informacije neophodne da usmere interesovanja ka pravoj školi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here