Stipendije Žarana Papić

Stipendije Žarana Papić – podrška aktivistkinjama/akademkinjama za sticanje znanja i globalnu razmenu u oblastima koje imaju veze sa rodnim/ženskim pitanjima.

Prioritet Ženskog fonda je stipendiranje učesnica u programima koji dugoročno doprinose razvoju znanja u Srbiji o rodnim/ženskim pitanjima (Ženske studije u Beogradu i Novom Sadu), kao i značajni rodni i mirovni programi u inostranstvu (Democracy and Diversity Summer Institute in Wroclaw i  International Institute for Peace Education organized by Teachers College of Columbia University).

Politika RŽFonda je da se sve stipendistkinje obavežu da će kao volonterke pomoći razvoju ženskih inicijativa kojima je njihova ekspertiza potrebna.

Procedura konkurisanja:

Molimo vas da aplikaciju za stipendiju podnesete na formularu Rekonstrukcije Ženski fond na srpskom jeziku, sa budžetom u dinarskim iznosima i da priložite CV. Formular za konkurisanje za program Stipendije Žarana Papićmožete da pronađete ovde.

Aplikacije se primaju u toku cele godine.

U roku od dve nedelje dobićete potvrdu e-mailom ili običnom poštom da je vaša aplikacija stigla.

Odluke donosi Upravni odbor, tri puta godišnje u ciklusima februar/juni/novembar.

Pitanja i nedoumice koje se odnose na aplikaciju za stipendiju možete uputiti na adresu [email protected].

Predlog projekta i budžet pošaljite na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu: Rekonstrukcija Ženski fond, Stevana Sremca 3/19, 11000 Beograd.

Arhivu do sada dodeljenih stipendija “Žarana Papić” možete da pronađete u nastavku.

Ukoliko vas interesuje celokupna lista grantova koje dodeljujemo i koje smo do sada dodelile, možete da je pogledate ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here