Sunđer Bob Kockalone i ekipa iz Koralova u velikoj avanturi na pučini

Kao što ste već mogli da vidite, PORTALMLADI je pokrenuo akciju za vas i od sada svake nedelje po četvoro najspretnijih i najsrećnijih naših vršnjaka i vršnjakinja vodimo u CINEPLEXX bioskope!

Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza,UŠĆE Shopping Center i Delta City zakazan je za nedelju, 19. april u periodu od 12 do 17 časova. Svi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama, dok će ekipa iz Koralova biti glavni krivac za uživanje u filmu „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom 3D“.

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, a svi oni koji nas posete u periodu od 12 do 17 časova će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i animacijama inspirisanim superherojima iz Koralova. Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City će imati priliku da upoznaju glumicu Vladislavu Đorđević koja se krije iza Sunđer Boba od njegovog pojavljivanja u Srbiji,, kao i ostatak ekipe koja je zadužena za sinhronizaciju filma na srpski jezik.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Kod kuće“, „Ovčica Šone“ i „Zvončica i čudovište iz Nedođije“ sinhronizovani na srpski jezik. 

Trejler filma „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati OVDE.

Film će se na redovnom repertoaru bioskopa naći od 18. aprila u distribuciji Taramount Film distributerske kuće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here