Sunđer Bob Kockalone i ekipa iz Koralova u velikoj avanturi na pučini

  Kao što ste već mogli da vidite, PORTALMLADI je pokrenuo akciju za vas i od sada svake nedelje po četvoro najspretnijih i najsrećnijih naših vršnjaka i vršnjakinja vodimo u CINEPLEXX bioskope!:D

  Porodični dan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza,UŠĆE Shopping Center i Delta City zakazan je za nedelju, 19. april u periodu od 12 do 17 časova. Svi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama, dok će ekipa iz Koralova biti glavni krivac za uživanje u filmu „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom 3D“.

  Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

  Sunđer Bob film Cineplexx

  Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, a svi oni koji nas posete u periodu od 12 do 17 časova će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i animacijama inspirisanim superherojima iz Koralova. Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City će imati priliku da upoznaju glumicu Vladislavu Đorđević koja se krije iza Sunđer Boba od njegovog pojavljivanja u Srbiji,, kao i ostatak ekipe koja je zadužena za sinhronizaciju filma na srpski jezik.

  Sunđer Bob film Cineplexx

  Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Kod kuće“, „Ovčica Šone“ i „Zvončica i čudovište iz Nedođije“ sinhronizovani na srpski jezik. 

  Trejler filma „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati OVDE.

  Film će se na redovnom repertoaru bioskopa naći od 18. aprila u distribuciji Taramount Film distributerske kuće.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here