Trail race Kopaonik – potrebni volonteri

Sportsko udruženje „Na Sve Strane“ vas poziva da budete deo najzabavnijeg i najizazovnijeg vikenda na Kopaoniku ovog leta. Ako volite prirodu, sport i avanturu, a uz to želite da upoznate nove ljude sličnih interesovanja, sve što treba da uradite je da nam se pridružite na Kopaoniku od 28-30.07.2017. godine.

Potrebni su nam mladi ljudi koji su dovoljno ozbiljni da organizacija trke protekne u najboljem redu, sa druge strane to ne znači da ne možete da se zabavite tokom ova tri dana.

Vaš zadatak će biti da pomognete našim učesnicima u planinskoj trci „Trail race Kopaonik“ i MTB trci „Tri strane Kopaonika“. Bice im potrebno da ih ohrabrite i motivišete u izazovnim trenucima, a istovremeno ćete i sami biti motivisani od strane tih energičnih ljudi.

Potrebna nam je pomoć na:

1.Start

Postavljanje starta i takmičarskih boksova. Organizacija dolaska takmičara na start i obeležavanje starta. Kontrola početka trke i usmeravanje takmičara. Brendiranje okoline. Start i cilj se nalaze u krugu Konaka.

2.Cilj

Završnica trke sa velikom koncentracijom pažnje i adrenalina. Nalazi se u Konacima, na samom ulazu. Poslednja kontrola takmičara i merenje ukupnog vremena. Okrepna stanica sa muzikom.

3.Kontrolni punktovi

Mesta na stazi na kojima se kontrolišu i upisuju takmičari i njihovi takmičarski brojevi. Na ovim mestima se nalazi i okrepa za takmičare (voda, voće, čokoladice, energetski napitci).

4.Logistika

Organizacija i raspored kontrolnih punktova. Razvrstavanje okrepe. Organizacija smeštaja. Nadgledanje organizacije Starta i Cilja trke. Stalna komunikacija i delegiranje zaduženja. Organizacija svih zabavnih sadržaja pre i posle trke (pasta party, žurka zatvaranja, EXPO sajam…).

5.Prijavni i takmičarski info centar

Mesto na kome takmičari, kao i svi zainteresovani mogu da dobiju sve informacije vezane za trku. Prvi susret sa ljudima i prvi utisak o trci. Veština komuniciranja sa ljudima i rešavanja potencijalnih problema je neophodna, kao i dobro raspoloženje i osmeh na licu. Na ovom mestu se vrši prijava takmičara, razvrstavanje pokategorijama, deljenjemajici.

Ukoliko voliš izazove, ako si avanturista i smatraš da možeš da nam pomogneš i doprineseš da pokidamo trku, spakuj dobro raspoloženje, osmeh na lice i prijavi se da uživamo zajedno!

Mi ti obezbeđujemo:

  • Prevoz na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd (Polazak u petak 28.07.2017. u  jutarnjim časovima, povratak u nedelju 30.07.2017. u poslepodnevnim časovima);
  • Smeštaj na Kopaniku na bazi dva noćenja sa ishranom (doručak,  kasni ručak);
  • Svu neophodnu opremu za izvršenje delegiranih zadataka;
  • Učestvovanje u sporednim aktivnostima na Kopaoniku, izleti, pasta party…

Prijave se zatvaraju 10.07.2017. godine.
Požuri, prijavi se. Broj mesta je organičen.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na: [email protected]

PRIJAVI SE – VOLONTIRAJ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here