Trening: Od ideje do sopstvenog biznisa

JCI Beograd organizuje jednodnevni trening „Od ideje do sopstvenog biznisa“ koji se održava u subotu, 11.11.2017.od 12 časova u Privrednoj komori Srbije (Terazije 23, 8. sprat). Trening je namenjen svim studentima završnih godina i mladim ljudima koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa.

Da biste pokrenuli kompaniju, pre svega je neophodno da imate ideju o tome čime bi se ona bavila. Ponekad nam zamisao o osnivanju sopstvenog biznisa deluje primamljivo, ali i zastrašujuće jer ne znamo šta je ono u čemu smo dobri i što možemo pretvoriti u biznis.

Ovaj trening će vam omogućiti da spoznate svoja uverenja, vrednosti i svoje zašto. Iz toga se rađa ideja koja vam je bliska i kojoj biste se najverovatnije sa lakoćom posvetili.

Trening se sastoji od dve radionice: „Tvoj potencijal, tvoja ideja, tvoj cilj“ i „Osmisli svoju ideju“. Predavači su Dejana Kovačević, NLP predavač i Ana Janošev iz Razlivališta.

Kotizacija iznosi 1000 dinara.

Prva radionica se odnosi na funkcionisanje uma, rađanje ideje, faze odbacivanja, ignorisanja i prihvatanja ideje i proces maštanja. Kroz interaktivni deo sa pitanjima Dejana Kovačević će vas sprovesti kroz proces preispitavanja uverenja i radionicu će završiti metodom postavljanja „SMART“ ciljeva.

Ana Janošev će vas u drugoj radionici upoznati sa terminologijom društvenog preduzetništva. Analiziraćete svoje okruženje, prepoznati probleme i predložiti rešenja koja upravo mogu biti ideje za vaše društveno preduzeće. Na ovoj radionici ćete čuti i o „Impact canvas“ alatu koji će vam pomoći da svoje grube ideje za startup pretvorite u solidne poslovne modele. Više informacija o predavačima i treningu kao i prijavu možete pronaći na sajtu: http://beograd.jci.rs/od-ideje-do-sopstvenog-biznisa/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here