Upoznaj sebe kroz upoznavanje sveta – AIESEC

AIESEC organizacija vođena od strane mladih koja kroz svoj program Global Talent pruža priliku svim studentima završnih godina, diplomcima i postdiplomcima da odu na stručnu plaćenu praksu u inostranstvo i da radeći u kompanijama i institucijama širom sveta steknu upravo to iskustvo koje će ih izdvojiti iz mase. Global Talent program pruža mogućnost mladima da se usavrše u oblastima marketinga, edukacije, IT-ja, poslovne adiministracije i drugih. Usput, pruža im se prilika da usavrše jezik, poboljšaju komunikaciju sa različitim ljudima, obezbede sebi kontakte sa ljudima iz čitavog sveta i da naprave svoje prve korake ka uspešnoj karijeri!

Učesnici Global Talent programa imaju priliku da se stručno usavršavaju u sledećim oblastima:

Global Talent IT

IT sektor u Srbiji i šire postaje najperspektivnija i najatraktivnija privredna grana. Poslednjih godina vidljiv je ubrzan razvoj i promocija IT usluga, pre svega u oblasti internet i mobilnih tehnologija, razvoj aplikacija, kao i outsorcing. Svetsko IT tržište nastavlja da se razvija, a posebno ohrabruje rast malih start up IT firmi u svetu. Zbog toga AIESEC pruža studentima u Srbiji priliku da kroz plaćenu praksu u internacionalnim kompanijama i start up firmama razvijaju navedene veštine i stiču prva profesionalna iskustva!

Sta predstavlja Global Talent praksa u IT sektoru? Program Global Talent pruža priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu svim studentima završnih godina i postdiplomcima IT usmerenja. IT prakse vam, pored stručnog usavršavanja, omogućavaju i sticanje novih metoda rada iz oblasti informacionih tehnologija. Najviše praksi u ovom polju realizuje se u Nemačkoj, Brazilu, Kini, Indiji, Holandiji, Kolumbiji i Poljskoj.

Stručnu praksu možeš raditi u sledećim poljima IT-ja:

  • Web development
  • Mobile application
  • Software Development

 

Global Talent Marketing

Program Global Talent pruža priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu svim studentima završnih godina i postdiplomcima. Prakse u oblasti marketinga ti, pored stručnog usavršavanja, omogućavaju i sticanje novih znanja i metoda rada iz oblasti internacionalnog marketing menadžmenta, istraživanja tržišta i veština prodaje. Najviše praksi u ovom polju realizuje se u Kini, Nemačkoj, Mađarskoj, Indiji i Rumuniji.

 

Stručnu praksu možete raditi u sledećim poljima marketinga:

  • Internacionalni marketing
  • Prodaja
  • Istraživanje tržišta

 

Za više informacija poseti našu stranicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here