Viber od sada i na PC računaru

  SMS poruke polako odlaze u zaborav. Od kako su se pojavili smart telefoni, komunikacija se sve više svodi na besplatne servise kao što VIBER, SKYPE, WhatsApp itd. Kako internet postaje sve brži i jeftiniji, a SMS poruke i pozivi sve skuplji, korisnici se sve češće opredeljuju za ove servise.

  Za sve ljubitelje VIBER višeplatformske aplikacije, koja omogućava besplatnu razmenu poruka i poziva preko Internet mreže, donosimo sjajnu vest. Od sada vašu omiljenu apikaciju možete koristiti i na svojim PC i MAC računarima.Viber

  Kiparska kompanija VIBER MEDIA od sada nudi mogućnost korišćena VIBERA i na PC i MAC računarima, do sada je ova aplikacija bila dostupna na telefonima novijih generacija.

  Viber za Windows vam omogućava da šaljete besplatne poruke i besplatne pozive ka drugim korisnicima Viber , na bilo kom uređaju i mreži, u bilo kojoj zemlji. Viber sinhronizuje kontakte, poruke i istoriju poziva preko mobilnog uređaja, tako da možete početi razgovor na Viber mobilnoj aplikaciji a nastaviti  sa vašeg računara.

  Šta sve pruža Viber:

  • Najkvalitetniji HD kvalitet poziva
  • Video pozivi
  • Slanje poruka, uključujući i slike, animacije…
  • Četovanje sa više korisnika istovremeno
  • Sinhronizacija sadržaja mobilne i Windows Viber aplikacije
  • Prebacivanje poziva sa računara na telefon i obrnuo.

  Kako instalirati VIBER na računaru pogledajte OVDE.

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  3 KOMENTARA

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here