Vodimo vas na veliki trance spektakl ove subote u SavamalI!

Prva Banging Trance open air žurka održaće se na dobro poznatoj lokaciji u subotu, 18. jula! Belgrade Banging proširuje svoj letnji repertoar sa još jednim žanrom elektronske muzike. U Mostarskoj 5, na Banging Summer Areni, okupiće se 2000 ljubitelja trance muzike, čiji su nosioci u svetu imena kao što su Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk i mnogi drugi. Brojni domaći di-džejevi odlučili su se za ovaj muzički pravac koji se poslednjih par godina intenzivno razvija u Srbiji, a na Banging Trance žurci nastupiće jedni od najistaknutijih: Erik Iker, Cyber i Odison.

Ko i svake nedelje, i ove vas vodimo na Belgrade Banging žurku. Karte se dele na našoj facebook stranici.

Banging Trance

Erik Iker je di-džej i producent iz Beograda. Ikeria Project je drugi Erikov projekat sa žanrom “Uplifting trance”, a istoimeni debitantni album izlazi ove godine za Abora Records, izdavačku kuću sa kojom je potpisao i prvi ugovor. Erik je izdao veliki broj traka i remiksa za razne izdavačke kuće, kao što su: Abora Records, Armada Music, Silent Shore, Trance All Star Rec. i mnoge druge. Erikov rad je podržan od strane svetskih trance imena kao što su: Aly&Fila, Sean Tyas, Manuel le Saux, O’Callaghan. Nastupao je na brojnim događajima kao što su Serbia Wonderland Festival, EDM Marathon i sličnim gde je imao priliku da pušta muziku rame uz rame sa kolegama: Ibranovski, Kill The Buzz, Omnia, Jorn Van Deyhoven, Chris Mosgad i mnogi drugi. Jedna od njegovih poslednjih traka “Consiousness” je dobila nagradu za “Future Sound”. Od 2014. Godine Erik je potpisao za Jungle Events Agency, koja mu je omogućila da pušta svoje trake na svim većim trance događajima u Srbiji i na Balkanu.

Cyber je beograđanin koji je otkrio svoju ljubav prema elektronskoj muzici još kao tinejdžer. Od tada strastveno miksuje muziku i bavi se produkcijom, prateći dobro poznata imena na svetskoj trance sceni. Nastupajući u beogradskim klubovima i na festivalima, inspirisao se da publici predstavi popularni elektronski zvuk: Progressive House, Progressive Trance i Uplifting Trance.

Odison je srpski trance producent koji se od svoje 16. godine fokusira na emotivne melodije, melodija je njegova inspiracija. Najveći uticaj na njega imali su Eric Prydz i Above & Beyond. Dobio je podršku od mnogih velikana muzičke industrije i ličnih idola: Paul Van Dyk, Myon & Shane 54, Daniel Kandi, Jaytech, Shingo Nakamura, Roger Shah. Trenutno izdaje muziku za vodeće trance i progressive label-e kao što su Alter Ego i Freegrant Music.

U subotu na Banging Summer Areni ovi mladi, talentovani momci će zajedno sa Belgrade Banging-om preneti energiju svetski poznatog festival A State Of Trance (ASOT) u Savamalu.

Zabeležite u kalendaru ovaj trance spektakl i spremite se za skakanje do svitanja!

Više informacija na www.belgradebanging.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here