Volontiraj na konferenciji „The Global Human Rights Forums“

Udruženje građana „Centar za marginu“, organizator međunarodnih konferencija pod nazivom „The Global Human Rights Forums“, raspisuje konkurs za volontere i volonterke na tećoj po redu konferenciji koja će se održati u Beogradu 26-28 oktobra. Uslov za prijavu je da osoba tečno govori engleski jezik, da poštuje sve ljude bez obzira na pol, rasu, nacionalno, versko ili seksualno opredeljenje i da želi da stekne nova znanja i iskustva.

Centar za marginu The Global Human Rights Forums

Konferencija će se održati u periodu 26-28 oktobra. Konkurs je raspisan za programsko-logistički tim, medijski tim i multimedijalni tim.
Programsko-logistički tim podrazumeva: check-in, check-out, pripremu sale, tehničku podršku u sali, informisanje učesnika, praćenje programa i obezbeđivanje neometanog sprovođenja, organizovanje pauza i sl.
Medijski tim podrazumeva: pisanje kratkih vesti, live uključenja, postove na društvenim mrežama.
Multimedijalni tim obavlja fotografisanje i snimanje konferencije i podršku pri intervjuisanju.

Volontiranje se odvija u smenama: 26.10 (14-19h), 27.10 i 28.10 (09-14h i 14-19h). Volonteri preuzimaju najmanje tri smene.
Nakon konferencije se dobija sertifikat.

Prijave traju do petka, 20. oktobra u 17h, a izabrani kandidati i kandidatkinje biće pozvani na sastanak koji će biti u subotu, 21. oktobra u 14:30.

Link za prijavu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here