WIZZ AIR – POKRENUTO TAKMIČENJE ZA MLADE

  GLAVNA NAGRADA NEOGRANIČEN BROJ PUTOVANJA TOKOM JEDNE GODINE NA SVIM LINIJAMA AVIO KOMPANIJE WIZZ AIR!

  Low cost avio kompanija Wizz Air pokrenula je takmičenje za profesionalno usavršavanje mladih širom Evrope, a prijave su otvorene i za studente iz našeg regiona.

  WIZZ AIR

  Svi studenti diplomskih i postdiplomskih studija mogu da se prijave do 5. aprila za takmičenje koje podrazumeva rešavanje studije slučaja (case study). Mladi koji dostave najbolja rešenja, po mišljenju stručnog žirija, biće pozvani u Budimpeštu kako bi javno predstavili svoj rad.

  Za pobednički tim, low cost avio kompanija Wizz Air pripremio je nagradu u vidu neograničenog putovanja tokom jedne godine na svim linijama mađarske low cost avio kompanije. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi će dobiti utešne besplatne avio karte.

  Predstavnici avio kompanije Wizz Air izjavili su da je ovo odlična prilika da mladi testiraju svoje veštine i znanje rešavajući realne profesionalne probleme. Istovremeno imaće i priliku da dobiju savete izvršnih menadžera koji će pregledati njihovo rešenje.

  Više detalja možete pogledati ovde.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here