Zanimljive Božićne poruke

Božićne poruke – Najlepši i najveseliji dan u godini. Božić je divan, jer je ispunjen ljubavlju, radošću, porodičnom okupljanju oko trpeze. To je dan bez svađa i rasprava. Ako se tog 7. januara probudimo sa znanjem da je poseban dan, pun ljubavi i radosti, onda nam svaki dan može biti Božić. Nije do dana, nije do datuma, već kako mi gledamo na taj dan. Pokažite ljubav i naklonost ka dragim ljudima nekom od sledećih zanimljivih poruka.

Mali znak pažnje u nekoliko moćnih reči.

bozic cestitke slikeZANIMLJIVE BOŽIĆNE ČESTITKE

Život je lep kada se živeti zna, zato uzmi sve što ti da. Sreća je lepa i živi zbog nje. Ne traži previše i imaćeš sve. SREĆAN BOŽIĆ.

Srce čoveka određuje put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Srećan Božić!

Na srcu mi jedna želja, ti što slaviš Spasitelja, da njegovu mudrost svetu, preneseš ti svom detetu. I neka se večno slavi dan radosti i ljubavi. Hristos se rodi!

Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u poslu, mnogo sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. SREĆAN BOŽIĆ.

Pogledaj još: Čestitke za Badnje veče

Neka Božićna zvezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmeh malog Isusa neka te prati i vodi celog života! SREĆAN BOŽIĆ!

Nek današnji blagi dan, vama bude radostan. Nek vam Božić vrata zlati, nek vas uvek sreća prati, anđeo sreće nak vas vodi, mir Božji, Hristos se rodi.

Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom. Šaljem ti najlepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom. Želim ti ljubav u božicnoj noći, a radost i sreća sami će doći!

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku! SREĆAN BOŽIĆ

bozic slike
Izvor: Pixabay

Božićne čestitke u stihu

Dragi dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, nek krst časni kroz život vas vodi, Mir Božji, Hristos se rodi.

Neka ti miris božićnog drvca, unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca, srećan Božić i božićne blagdane.

Da se oblačiš po poslednjoj modi,
Da ti viski uvek godi,
Da se brčkaš u đakuzi vodi,
Da izgledaš kao bilder-bodi,
Na loto – u sedmicu ubodi,
MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!

Sedmog dana godine nove opet vas neko iz srca zove, sa divnim pozdravom što srcu godi. Mir Božji, Hristos se rodi

Neka ti HRISTOVO ROĐENJE donese:
Ljubav – koje danas malo ima,
Sreću – koja je uvek nekako daleko kad nam je potrebna
Nadu – koju često gubimo,
Zdravlje – koje kad imamo ne čuvamo
Prijateljstvo – koje je danas baš retko,
Uspeh –  koji nam život ne garantuje.
HRISTOS SE RODI!

Dobro jutro muška glavo, danas slaviš ono pravo. Slaviš Slavu našeg Hrista. Nek u kući sve zablista, nek se peva, nek se pije, neka kućom radost bdije, a sad brate živ mi bio, zdravo Božić proslavio.

Od godine do godine neka tebe sreća prati, da drugima činiš dobro, pa da ti se dobro vrati. Da te uvek zdravlje služi, da te vodi ljubav čista, pa da živiš sto godina i rođenje slaviš Hrista. Gospod nek te svuda vodi, Mir Božji, Hristos se rodi!

Božićna grančica varnice pravi, danas se Božje ime slavi, zdravlje i sreću i sve od reda tako se uvek pripoveda. Bog nek ti svoju ljubav podari a sve što želiš nek se ostvari! Hristos se rodi!

Ova poruka zrakom juri, jer danas joj se opasno žuri da prenese sve najlepše želje i ove reči što vam srećan Božić žele! Mir Božji, Hristos se rodi!

Gospodu se danas molim za sve ljude koje volim, da svak svakom dobar bude, da ne deli đavo ljude. Nek zavlada mir i sloga – to su želje srca moga!

SMS poruke za Božić

Neka ti ovaj sveti dan donese mir u srcu i radost u životu. Želim mnogo ljubavi, zdravlja i sreće tebi i tvojoj porodici. Od srca ti želim srećan Božić.

U telu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspeh, puno sreće i ispunjenih snova nek ti donese Božić i godina Nova!

Kada anđeli upale Božićnu sveću, to ti ja želim zdravlje i sreću. Hiljadu zvezda kad naprave pir, to ti ja želim ljubav i mir. Srećan Božić!

Badnjak se loži a vatra plamti, zdravlje i sreća neka te prati i nek ti svako novo sutra budi radost božićnog jutra. Mir Božiji, Hristos se rodi!

Ljubav i radost, nežnost i blagost, sreća i vedrina, osmeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!

Da vam kuća bude puna veselja, da vam se ostvari bar hiljadu želja, da vas blagoslov svuda vodi, SREĆAN VAM BOŽIĆ, HRISTOS SE RODI!

Dobro jutro, kućo stara, evo 7. januara! Pod nogama pršti slama, stig’o Božić, blago nama. Nek Vas Božja svetost vodi, Mir Božji, Hristos se rodi…

Želim vam sibirsko zdravlje, jevrejsko bogatstvo, francusku ljubav, cigansku sekiracuju, američku sreću… A sve ostalo ima kod Kineza. MIR BOŽJI! HRISTOS SE RODI!

Srce ispunjeno toplotom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga! Hristos se rodi!

Podelite sa nama u komentaru vaše omiljene čestitke za Božić.

SREĆAN BOŽIĆ DRAGI NAŠI ČITAOCI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here