Zašto je dobro (ne)slaviti Dan zaljubljenih?

Zašto je dobro slaviti Dan zaljubljenih?

 

Ako stvarno slavite ovaj dan, znači da ste zaljubljeni, a to je samo po sebi fenomenalna stvar.

Ako imate partnera i ako on nije velika tvrdica, dobićete poklon koji vam se možda i dopadne.

Možete biti romantični i darežljivi, a vaša izabranica će na to gledati sa zadovoljstvom, a ne sa sumnjom da ste takvi zbog griže savesti zbog prevare.

Oduvek su vas nervirali hejteri i „forever alone“ osobe? Sada ste im dali razlog da vi budete predmet njihovog „hejta“ i zavisti i uživate u tome.

Devojke mogu obući onu svoju droljastu krv crvenu haljinu pod izgovorom da su zaljubljene.

Momci mogu obući crvenu košulju koju im je mama kupila pod izgovorom da su zaljubljeni, bez bojazni da će vas ortaci ismevati.

Zašto je dobro NE slaviti Dan zaljubljenih?

 

Ne možete vašem partneru direktno reći da više niste zaljubljeni u njega i da ste sa njim dok ne nađete nešto bolje? Vaše ignorisanje ili ismevanje ovog praznika će to reći umesto vas.

Popularno Valentinovo je samo površno, banalno i potrošačkom društvu okrenuto tumačenje romantike i ljubavi. Eto prilike da time što ne slavite ovaj praznik pokažete koliko ste vi iznad svega toga.

Pare koje biste potrošili na poklon za voljenu osobu koju nemate, možete potrošiti tako što ćete sebi kupiti popriličnu količinu alkohola. 

Lako ćete se naći sa svojim prijateljima u klubu, jer u masi ljudi obučenih u crveno vi ćete se izvajati sa svojim ne-crvenim odevnim kombinacijama.

Možete uvek reći da vama nije potreban Dan zaljubljenih da vas podseti da budete nežni i romantični prema svom partneru (iako ga verovatno nemate) i tako od sebe napravite partnera za poželeti.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here