Tvoja letnja avantura 2017

Završio si svoje obaveze za ovu školsku godinu? Tražiš avanturu koja će ti ispuniti svaki dan u nedelji? Portal Mladi je za tebe spremio akciju Tvoja letnja avantura! Posete, knjige, filmovi, krstarenja i kuglanje, sve to na jednom mestu i to za „dž“. Neka ovo bude najbolje leto do sad!

Utorkom za tebe imamo Laguna knjige

Ideš na more i želiš da na plaži uz piće čitaš dobru knjigu? Želiš da pobegneš od ovih vrelih dana u svet kakav se nalazi samo u knjigama? Tvoja letnja avantura počinje ovde! U saradnji sa knjižarama Laguna spremili smo za tebe jednu knjigu nedeljno! Spisak knjiga koje delimo kao i datume može pogledati OVDE.

tvoja letnja avantura - laguna

Četvrtak je rezervisan za krstarenje uz Jahting klub Kej

Beograd je lep iz mnogo uglova, ali je možda pogled sa broda koji plovi uz njegovu obalu najlepši! Jahting klub „KEJ“ nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava. Koristeći kapacitete svojih pet brodova, klub organizuje krstarenja Dunavom i Savom. Jedan KLIKte deli od informacija o ovom fantastičnom ambijentu i samo tvojoj letnjoj avanturi.

tvoja letnja avantura - jahting klub

        Tvoja letnja avantura nije potpuna bez kuglana Žabac

Subota je prvi dan vikenda i savršen dan za kuglanje! Okupi ekipu, prati facebook stranicu Portal Mladi i možda baš ti osvojiš dve karte za kuglanje u kuglanama Žabac. U sjajnoj atmosferi uz odličnu muziku i bogatu ponudu cafe bara druže se deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. Želiš da znaš nešto više o kuglani? Onda klikni na ovaj LINK.

Tvoja letnja avantura - zabac

U bioskop Cineplexx sa dragom osobom te vodimo nedeljom

Portal Mladi u saradnji sa bioskopima Cineplexx ima spremne karte za film samo za tebe. Svake nedelje delimo dve karte za neku od mnogobrojnih fantastičnih filmova Cineplexx repertoara. Saznaj ovonedeljni repertoar klikom OVDE.

tvoja letnja avantura - cineplexx

Vodimo vas u Escape room-ove po specijalnoj ceni

Razmišljate šta biste mogli drugačije da uradite, gde da odete, izvedete devojku ili društvo? Portal Mladi Vam je u saradnji sa Escape Room-ovima obezbedio popuste i time rešio ove dileme. Vodimo vas u Escape Room!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here